Artware

ΙΣΤΟΡΙΑ & ΟΡΑΜΑ

ΤΗΣ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑΣ ΑΝΑΝΙΑΔΗ

Με παράδοση από το 1940, η αλλαντοποιία Ανανιάδη προσφέρει προϊόντα που ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

H ιστορία της αλλαντοποιίας Ανανιάδη, ξεκινά το 1940 όταν η οικογένεια σε μια μικρή γωνία στη γραφική πλατεία του Αγίου Νικολάου, ξεκίνησε το ταξίδι της στο χώρο των τροφίμων με τη λειτουργία ενός παντοπωλείου.

Το έτος 1964 ιδρύει την πρώτη βιομηχανία παραγωγής λουκάνικου στην Καβάλα. Το 1964 αποτέλεσε έτος σταθμό καθώς έκτοτε δραστηριοποιείται στο χώρο της αλλαντοποιίας μεγαλώνοντας διαρκώς την παραγωγική της δύναμη αλλά και το δίκτυο διανομής της.

Το δίκτυο διανομής εκτείνεται από το βόρειο τμήμα της Ελλάδος προς το Νότο το έτος 1985.

Tο 2015 προχωρά σε ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας, λανσάροντας παράλληλα τη νέα σειρά εκλεκτών, gourmet αλλαντικών Ανανιάδη. Στόχος της αλλαντοποιίας να κρατά αναλλοίωτη την ποιότητα της στο πέρασμα των ετών. Η αγάπη και η στήριξη του κοινού αποτελούν την κινητήρια δύναμή της.

Η οικογένεια Ανανιάδη είναι βαθύτατα συνδεδεμένη με το χώρο των τροφίμων. Τόσο λόγο της παραγωγής και συσκευασίας αλλαντικών και τυροκομικών προϊόντων, στην οποία δραστηριοποιείται, όσο και για την ενασχόληση της με το food – service.

Παρακολουθώντας και κατανοώντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, προσφέρει προϊόντα που συμβαδίζουν με τα υψηλοτέρα πρότυπα ποιότητας.

Κύριο μέλημα της εταιρείας Ανανιάδη, είναι να εκπληρώνει τις υψηλές προσδοκίες του καταναλωτή, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα βασισμένα στην παράδοση.

×